Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
2.8.2024, Milan Šurkala, aktualita
Elon Musk se před pár dny postaral o další menší skandál. Šlo o sdílení deepfake videa s prezidentskou kandidátkou Kamalou Harris. To by samo o sobě nebylo špatně, jenže jsou zde detaily ohledně označování videa, které by problematické být mohly.
unreall (532) | 4.8.202412:56
V IT je tuším polovica obecenstva politicky totálne dementná! Čo myslite vy idioti, čo sa stane so svetom, keď vyhrajú tieto postavičky prvé miesta. Nie, lepšie nebude, bude len horšie krátkozraký tupci, čo stále očakávajú nejakú zázračnú zmenu, ak si zvolia radikálnych populistov. Preberte sa už vy polená.

To, že Musk je idiot tvrdim celé roky, stačí si prečítať jeho knihu o tom, ako by mal svet vyzerať. Vždy mám najradšej, keď si nejaký drbo mysli, že ma patent nato, čo je najlepšie pre každého jedinca. Musk je totálny primitív a to som ho voľakedy celkom obdivoval. Na druhej strane, Musk neni Space X, pracujú tam iné mozgy a keď platí…
Odpovědět3  7
Henten (13) | 5.8.20248:00
Jasně lepší je podporovat milovníky libtardí pedoflie, afričánky, předělance a podobnou havěť co sexualizují děti a ničí podstatu lidství. Jde vidět, že žádné děti nemáš.... A to je jen dobře.
Odpovědět2  2
shall (41) | 3.8.202421:57
Nesdílel žádný Deep Fake. Pouze narator viea měl její hlas. Konkrétní úryvky Kamaliny stupidity byly čistě její a video bylo označeno jako Parodie. Parodie neporušuje pravidla X.
Odpovědět10  4
Lukáš Petříček (296) | 3.8.20246:34
Asi by stálo se podívat i na to, jak google cenzuruje Trumpa. Viz Muskuv x.com účet. Nebo facebook, kterej valí mraky podvodných reklam bez většího povšimnutí. Deepfaky jsou a budou. Většinu nějakých renonců a blafy smáznou poznámky komunity. X je zdaleka nejlepší a nejsvobodnější platforma současnosti. ;­-)
Odpovědět5  3
Choakinek (1618) | 2.8.202418:32
Muska nemusím, ale že je Musk podporovatel Trumpa, to je pochopitelně dobře, za to má u mě malé plus ;­-­).

Škody, jaké páchá demokratická lůza ve světě i v USA, jsou obrovské a je pro svět i USA naprosto klíčové, aby se realizace těchto škod zastavila a staré škody se napravily!!!
Odpovědět8  7
Tech-boy.lukas (1496) | 2.8.202416:36
Elon Musk je známým podporovatelem Donalda Trumpa, tak to se teda má, podporovat reklamu na blbost.
Jak co nejlépe skrýt že Trumpetu mám vysloveně rád, a když vidím jakékoli jeho video je to jak reklama na lobotomii zadarmo.
Ale vyslal jednoznačné poselství američanům, můžeš být totalní blb a stejně být prezident usa.
Jen příklady blbosti.
https:­/­/www.reflex.cz­/clanek­/komentare­/100934­/pichnete­-si­-savo­-do­-zily­-aneb­-trump­-jako­-nejhorsi­-doktor­-vsech­-dob.html
taková léčba měla být vyhrazena jen jeho voličům, nejsem si jist zda by teď byl někdo kdo by ho volil
https:­/­/www.novinky.cz­/clanek­/volby­-usa­-trumpovo­-vystoupeni­-pred­-cernosskymi­-novinari­-skoncilo­-fiaskem­-40482548
ne ona je bílá. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Odpovědět5  7
Lukáš Petříček (296) | 3.8.20246:43
Potřebujete předžvejkané a tendenční blafy z prestitutských médií? Asi taky nebudete nejostřejší tužka v penále. Lobotomii najdete spíš u druhého staříka nebo u ­"jakože černošské­" Kamalky. Vaše zaujatost je humorná. Asi taky volič pětikolky nebo pirstan? Díky za ranní pobavení. ;­-)
Odpovědět7  3
Tech-boy.lukas (1496) | 3.8.20248:25
No tak nepotřebuji předžvejkané blafy, neříkám že bych nebyl nejostřejší, nicméně by mě nenapadlo říct na plnou hubu aby si někdo píchnul savo do žíly. Jenže nejsem bývalý prezident usa a vím co savo dělá. Ale co si myslet o někom kdo popírá informaci která je o někom pravda. Ano jeden byl docela starý ale neslyšel jsem před volbami že by říkal úplné blbosti, zato o druhém který v předvolební debatě říkal jak je chytrý ano. Nemáte zač za pobavení. Jen rádoby pisálek do nějakého it magazínu by neměl popírat realitu u jeho oblíbenců, zvlášť když je zdokumentovaná a není to pomluva.
Odpovědět4  5
Lukáš Petříček (296) | 3.8.20248:45
"jeden byl docela starý ale neslyšel jsem před volbami že by říkal úplné blbosti­" Dobře, více asi psát nemusíte. Co kdo dělal za studenských let, nemá s příspěvkem výše nic společného, vy pisálku. Než zase začnete něco nebo někoho hodnotit, doporučuji si najít kontext a originální znění. A toto není obhajoba Trumpa, ale konstatování. Média totiž tvoří falešný obraz a konotacemi sociální a bubliny nenávisti bez kontextu, a lidstvu to nic nepřineslo. Pokus o demokracii nahradil korporátní fašismus a spousta lidí této mašinérii ještě nadšeně tleská. Rozděl a panuj a chléb a hry, to jsou reálie dnešní doby. Tohle je ale na jinou diskuzi a někxe úplně jinde. Přeji fajn den.
Odpovědět5  3
Tech-boy.lukas (1496) | 3.8.20248:59
"Co kdo dělal za studenských let, nemá s příspěvkem výše nic společného­"
toto jsem vůbec nepochopil, nevím o čem je řeč.
U trumpa není třeba aby ho média očerňovali, on to zvládá úplně sám. To jsem dal jenom největší příklady jeho faux pa, je toho mnohem více. A nenávist mezi lidmi se dá řešit, ­"více zbraní mezi lidi­" kdo takovou blbost jen řekl, nemohu si vzpomenout. 🤪
Odpovědět3  3
Choakinek (1618) | 3.8.20249:40
Máte pravdu. Díky za ni ;­-­).
Odpovědět1  0
lipo (115) | 3.8.20248:33
Lol radši náhoďte alobalovou čapku, naoctovat zápraží kvůli chemtrails a schovejte se do sklepa před 5G.. Vám už ta ­"alternativní­" média řádně otevřela oči 😆 co zeměkoule? Taky fejk? Už žijeme na placce? Ptám se pro kamaráda..
Odpovědět3  6
Lukáš Petříček (296) | 3.8.202411:00
Vyzval bych vás na souboj intelektu a střet argumentů. Vidím ale, že jste zcela neozbrojen. Takovou nálož nesmyslů a trapný pokus o onálepkování jsem ještě něviděl. To patří tak někam na diskuzi do novinek, pokud nebude zrovna blokovaná. Ale děkuji za reakci. Je to ještě zábavnější než ten příspěvek výše. ;­-)
Odpovědět8  3
John60 (103) | 5.8.202420:18
Prohrál byste úplně vše, protože, možná si to neuvědomujete, ale to Vy jste neozbrojen.
Podporovat hloupého a nebezpečného lháře Trumpa je známkou toho, že nemáte vlastní názory, ale přebíráte je od jiných. :­-(
Odpovědět0  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.